top of page
  • Alltech's

Badkamer renoveren bij Alltech’s: uw droomproject wordt realiteit

Vernieuwing sanitair of complete badkamerrenovatie op maat

Er zijn veel vragen over het proces van badkamerrenovatie in Vlaams-Brabant. Waar begint u en hoe eindigt u dit ingewikkelde proces van badkamer renoveren? Het beste is om een ervaren aannemer onder de arm te nemen zoals Alltech’s in Kapelle-op-den-Bos. Zo werken we met eigen leveranciers voor materialen en helpen we u bij een complete badkamerrenovatie op maat, van a tot z.

Afbraak van oude badkamer

Bij een volledige badkamerrenovatie moeten er eerst afbraakwerken worden uitgevoerd. Dit wordt stap voor stap gerealiseerd zodat de materialen gesorteerd kunnen worden.


Elektriciteitswerken

In oudere huizen moeten de elektriciteit worden vernieuwd voor het badkamer renovatieproject. Tegelijkertijd kunt u het verlichtingssysteem upgraden of het aantal stopcontacten verhogen. Dit werk moet worden gedaan door een professionele aannemer met kennis van zaken. In grotere huizen en grotere badkamers kan het nodig zijn het elektrische paneel te veranderen vanwege de toename van stopcontacten en bedrading naar de verlichting. Alles van de bedrading moet worden voltooid voordat de gipsplaten wordt geplaatst.


Vernieuwing sanitair voor een moderne badkamer

De volgende stap in het renoveren van een badkamer is het installeren en aansluiten van sanitair. Als het gaat om een nieuwe badkamerinstallatie, moet er waterafvoer voorzien worden voor wastafel, douche en toilet. Afvoer van water verloopt over het algemeen via de vloer terwijl de toevoer via de muren verloopt. Dit werk moet worden uitgevoerd door een erkende professionele loodgieter zoals Alltech’s.


Plaatsen van chape op muren en plafond

In een badkamer is vochtbestendigheid cruciaal. Daarom moet een nieuwe chapelaag voorzien worden en moeten de muren volledig waterdicht worden gemaakt.


Installatie van tegels

Tegels zijn het beste materiaal in de industrie voor badkamerrenovaties. Als klant heeft u de keuze om de inrichting en sfeer van uw badkamer te bepalen door te selecteren op type en kleuren van tegels. Tegelijk wordt ook de betonnen plaat op de vloer geëgaliseerd om de tegels van uw vloer zo effen mogelijk te hebben.


Plaatsen van badkamermeubels

Een functionele, moderne badkamer heeft nood aan opbergruimte, een wastafel, een douche en een toilet. Het is belangrijk de juiste combinatie te vinden tussen smaak en functionaliteit.


Afwerking van uw nieuwe badkamer

Bij de afwerking worden hoeken en randen opgespoten en wordt uw moderne badkamer volledig schoongemaakt zodat deze vrij is van cement en verf. Na het opruimen is uw complete badkamerrenovatie op maat voltooid en mag u er volop van genieten.


Alltech’s in Kapelle-op-den-Bos is gespecialiseerd in badkamerrenovaties in Vlaams-Brabant. Contacteer ons meteen voor een nieuwe badkamer.

28 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page