Schilder- & decoratiewerken in Vlaams-Brabant 

Gratis Offerte

Schilderwerk binnen & buiten in Kapelle-op-den-bos

Op zoek naar een schildersbedrijf voor uw woning? Ook voor alle algemene schilderwerken kunt u altijd een beroep doen op Alltech’s uit Kapelle-op-den-Bos, Vlaams-Brabant!  Uw ervaren aannemer voor secure schilderwerken met verschillende technieken voor zowel binnen als buiten. 

Schilder - en bezetwerken 

Binnenschilderwerk 

Alltech's heeft reeds jarenlange ervaring in alle binnenschilderwerken: van binnenmuren, sierpleisters, plamuur- en behangwerken tot trappen, deuren en ramen. Alltech's staat garant voor ambachtelijk schilderwerk. 

Buitenschilderwerk

Uw gevel is dringend aan een nieuwe opfrisbeurt toe? Of de buitenmuren van uw woning moeten geschilderd worden? Al het schilderwerk aan de buitenkant van uw pand of woning doen we met echt vakmanschap.  Van het schilderen van gevels tot deuren en ramen. 

Decoratieve technieken

We hebben verschillende decoratieve verftechnieken onder de knie en werken alleen met kwaliteitsverf en hoogwaardige producten. Zo schilderen we ook met airless verfspuiten als de omstandigheden dat toelaten. Bij ons kunt u altijd verzekerd zijn van een verzorgde afwerking met oog voor detail.

Onze diensten

  • Alle schilderwerken binnen en buiten
  • Sierpleister- en plamuurwerken
  • Behangen


Vraag hier uw gratis offerteMeer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met Alltech’s!

Contacteer ons